Start > Espressomaskiner

Espressomaskiner

Bookmark and Share

Italienaren Achilles Gaggia uppfann 1946 den moderna espressobryggaren. Nyheten var en fjäderkonstruktion, som gjorde det möjligt att under kontrollerade former få ett tryck på 9 bar. Gaggias konstruktion slog snabbt ut ångtrycksmaskinerna och sedan dess har espresso världen över blivit synonymt med gott kaffe.

Jämför priser på espressomaskiner

Bosch Tassimo

Helautomatisk en-knappsbetjäning för TASSIMO kapslar (T DISCs)
Varierbar styrka på drycken: helautomatisk bryggningscykel kan avbrytas när som helst eller förlängas
Stor valfrihet av dryck: kaffe, espresso, cappuccino, latte macchiato, varm choklad, te
Brygger drycker direkt, minimal väntetid för rengöring eller tid för omställning mellan olika drycker
Låg energiförbrukning: återgår automatiskt till stand-by läge efter varje bryggning
LED-fönster ger användaren information om maskinens status: standby, automatisk inställning, manuell inställning, vattentank, avkalkning
Borttagbar vattentank: 2 l
Borttagbar kopphållare med rostfritt galler, gör att allt från espressokopp till latteglas passar
Automatisk avstängning när bryggenheten öppnas
Byte av T DISC utan att det droppar
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram genom att använda en service T DISC (medföljer maskinen)
Delarna går att diska i diskmaskinen
Anslutningseffekt: 1600 W


Bosch TCA5201

Espressomaskin med helautomatiskt rengöringsprogram!

- Effekt på 1400W
- 15 bars pumptryck
- Uppskumningsfunktion
- Auto. rengöringsprogram
- Tar bort kalk och renar
- Avtagbar droppskål


C3 Café Italia II

Espressomaskin i svart design.
Med espressomaskinen från Café Italia II kan du njuta av en espresso med den rätta creman och aromen. Den har en effekt på 1000 Watt och en rymlig vattentank för 1,2 liter. Espressomaskinen indikerar när den nått optimal temperatur för bryggning.

Den har löstagbar vattentank och spillbricka för enklare rengöring. Även ytan är lätt att putsa upp tack vare dess släta och enkla design.


C3 I Coffee

Helautomatisk espressomaskin i svart högglansig finish och koppvärmare.

Med Coffe Center gör du en espresso med ett enda knapptryck. Kaffemaskinen har en effekt på 1300 watt och är utrustad med en inbyggd tyst kvarn. På den digitala displayen återfinns soft touch knappar där du enkelt väljer ditt kaffe. Maskinen är utrustad med en 1,4 liter stor tank och extra element för snabb ånga. Tryck: 15 bar. Meny på svenska, en, ty, fr, it, sp.

C3 M1 Capsule 30-30260

Kapselmaskin som brygger en färsk kopp bryggkaffe eller en espresso med ett enkelt knapptryck. 1,2 liters vattentank. Gör både bryggkaffe och espresso. Omställbart bar-tryck. Löstagbar vattentank för enkel påfyllning.
Electrolux ECG6600

Lyxig helautomatisk espressomaskin i silver, med unik Multi Cup-funktion.

Topptestad i test av espressomaskiner i DN oktober 2008, och fick omdömet att den ger bäst espresso.

Med ECG6600 blir du din egen barista och kan göra espresso, cappuccino, caffè latte och mycket mer - med ett enkelt knapptryck! Du kan även brygga upp till tio koppar kaffe direkt i en termoskanna, tack vare Multi Cup-funktionen. Mjölk skummar du i den medföljande mjölkkannan, som du kan ha redo i kylen.


Electrolux ECS5000

Helautomatisk espressomaskin i svart design som tillagar din espresso med ett enda knapptryck!

Espressomaskinen från Electrolux har en modern design i svart som pryder sin plats i köket. Maskinen är helautomatisk, så det enda du behöver göra är att fylla på vatten i tanken och kaffebönor i kvarnen, så sköter maskinen resten.

Francis Francis X1

FrancisFrancis X1 Ground är en traditionell espressomaskin gjord för att använda malet kaffe
Det medföljer två filterkoppar till denna maskin, en för enkel espresso samt en för dubbelespresso (Även om det inte är avsett för pods så har vi med gott resultat kunnat använda den lilla filterhållaren till att brygga med pods)
Pods är portionspåsar med malet kaffe som gör det enkelt och smidigt att brygga sin espresso)

Vikt:7 Kg
Vattenbehållare: 1,5 liter
Effekt: 1100W
LxHxB: 25x33x26 cm


Gaggia Classic

Espressomaskinen som alla jämför sig med
Classic har inte fått högsta betyg i ett test, inte heller två eller tre - utan fyra. Behöver vi säga mer?

. Fem poäng (bäst i test) i norska Dagbladet
. Bäst i test i Norska Verdens Gang
. Bäst i test hos norska TV2!
. Svenska Smartson belönade Classic med förstaplatsen, testet även publicerat i Svenska Dagbladet

Effekt: 1425 watt/15 bar
Vikt: 9.0 kg
Hölje: Rostfritt stål
Vattentank: 2.1 liter
Färger: Borstat rostfritt stål
Mått (h/b/d): 360/230/240 mm
Jura ENA5

ENA ett smart val - världens smäckraste helautomatiska kaffebryggare. Med denna smäckra helautomatiska maskin för espresso och kaffespecialiteter inför omdefinierar JURA begreppet kompakt.


Jura Impressa J5

Justerbart kaffeutlopp i både höjd och sidled
Profi Auto Cappuccino-skummare
3 programmerbara temperaturlägen för tevatten
Praktisk integrerat fack för tillbehör
Energisparläge
Jura Rotary Switch för enkel inställning
Aktiv bönnivåhantering
Storlek: B 285 H 342 D 433

Krups EA8050

Helautomatisk espressomaskin i modern ultrakompakt design som brygger två koppar samtidigt!

Med espressomaskinen från Krups kan du enkelt och bekvämt få en god espresso, cappucino eller caffe latte hemma. Espressomaskinen har en modern design i rostfritt stål som passar in i de flesta köksmiljöer.

Maskinen har ett nytt Thermablock-system med integrerad bryggkammare och 15 bars tryck. Espressomaskinen har en stor elektronisk display som du enkelt manövrerar med ett vred. Du kan även välja kaffemängd från 20 till 220 ml med ett smidigt vred.

Kaffebönorna förvaras i en genomskinlig och lufttät behållare som rymmer upp till 275 g. Kaffekvarnen är enkelt justerbar med tre olika inställningar, så att du ska få exakt den malningsgraden som du önskar.

Rengöringen är bekväm tack vare automatiska rengörings- och avkalkningsprogram. Dessutom är både vattentank, droppbricka och ångmunstycke löstagbara för lättare rengöring.

Till espressomaskinen medföljer ClarisAqua vattenfilter som minskar vattnets hårdhet och tar bort dålig smak och lukt. Det medföljer också cappucino- och caffe latte-system med mjölkbehållare i rostfritt stål.

Melitta Caffeo Bar

Helautomatisk kaffemaskin i högblank svart finish.

Melitta CAFFEO Bar har snygg och stilren design. Förkromade detaljer och knappar, tillsammans med den LED-belysta displayen, ger ett stilfullt och exklusivt utseende.Melitta Caffeo Solo

Kompakt, användarvänlig kaffemaskin i vitt/svart med rena linjer. Just nu får du ett startkit med ett värde av ca 400 kr på köpet!

Fokus på det väsentliga - det är Melittas Soloserie. Avskalad design, kompakt storlek och enkel att använda. För förstklassig kaffenjutning med hela bönor och sammetslen crema. Solo är en av de allra minsta helautomatiska bryggarna, men trots det får all exklusiv teknik plats.Nespresso C180/D180 Le Cube

Perfekt kaffe från en perfekt kub! D180 Röd hör till Nespressos Le Cube Line, som kombinerar modernt och retro, enkelhet och avancerad funktionalitet.

Med Nespressos kaffekapslar får du avnjuta perfekt kaffe varje gång. Förpackningen bevarar kaffets alla smaker och aromer, och kaffet håller sig färskt längre. Dessutom ger de olika kapslarna dig en otrolig valmöjlighet. I Nespressos Grand Cru-sortiment finns 16 sorters premiumkaffe med olika smaker och styrkor, anpassade till liten eller stor kopp, med koffein eller koffeinfritt.


Nespresso Citiz C110

Njut av god espresso på ett enkelt sätt med automatiska CitiZ i nätt retromodern design!
C110 Fire Engine Red i Nespressos CitiZ-serie har en retromodern design i en färg som gör dig glad. Maskinens utformning är diskret och sofistikerad, och med sin nätta design och kompakta mått passar den perfekt in i alla miljöer.
Modellen har ett utdragbart galler, med ett läge för kopp och ett läge som får plats med högre glas.Nespresso Citiz D110

Njut av god espresso på ett enkelt sätt med automatiska Citiz i nätt retromodern design!

D110 Black i Nespressos Citiz-serie har en retromodern design i en sober limousinesvart färg. Maskinens utformning är diskret och sofistikerad, och med sin nätta design och kompakta mått passar den perfekt in i alla miljöer - köket, vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret.

Du kan ge din Citiz två olika silhuetter genom att använda olika rör - "dropp" eller "art deco". Modellen har även ett utdragbart galler, med ett läge för kopp och ett läge som får plats med högre glas.

Med Nespressos kaffekapslar får du avnjuta perfekt kaffe varje gång. Förpackningen bevarar kaffets alla smaker och aromer, och kaffet håller sig färskt längre. Dessutom ger de olika kapslarna dig en otrolig valmöjlighet. I Nespressos Grand Cru-sortiment finns 16 sorters premiumkaffe med olika smaker och styrkor, anpassade till liten eller stor kopp, med koffein eller koffeinfritt.


Nespresso Citiz&Milk D120

Tillaga den perfekta espresson eller cappuccinon själv, med automatiska Citiz & Milk i retromodern funktionell design!

D120 Black i Nespressos Citiz-serie har en retromodern design i en sober limousinesvart färg, med en diskret och sofistikerad stil. Citiz & Milk är en automatisk espressomaskin med inbyggd Aeroccino, så att du enkelt kan tillaga även kaffedrycker med skummad mjölk. Du trycker bara på en knapp, så har du snart perfekt skummad mjölk till din cappuccino eller caffè latte!

Nespresso D290

Bli din egen barista med Nespressos automatiska espressomaskin med dubbla ångfunktioner! D290 Satiny Krom hör till Nespressos Concept Line, som har en prisvinnande design med rundade linjer.

Med Nespressos kaffekapslar får du avnjuta perfekt kaffe varje gång. Förpackningen bevarar kaffets alla smaker och aromer, och kaffet håller sig färskt längre. Dessutom ger de olika kapslarna dig en otrolig valmöjlighet. I Nespressos Grand Cru-sortiment finns 16 sorters premiumkaffe med olika smaker och styrkor, anpassade till liten eller stor kopp, med koffein eller koffeinfritt.


Nespresso Essenza C100/C101

C101 Titan - automatisk och lättanvänd espressomaskin med en kompakt design.
Den automatiska espressomaskinen C101 Titan i designserien Essenza har en väl avvägd kombination av kompakt design och ovanligt enkel funktion för att tillaga en perfekt espresso eller vanlig kopp kaffe.
Med Nespressos kaffekapslar avnjuts perfekt kaffe varje gång. Förpackningen bevarar kaffets alla smaker och aromer, och kaffet håller sig färskt längre. Dessutom ger de olika kapslarna dig en otrolig valmöjlighet. I Nespressos Grand Cru-sortiment finns 16 sorters premiumkaffe med olika smaker och styrkor, anpassade till liten eller stor kopp, med koffein eller koffeinfritt.
Nespresso Essenza C91

Kompakt och lättanvänd espressomaskin för en utsökt espresso i all enkelhet.
C91 Black i Nespressos Essenza Line är en lättanvänd espressomaskin i en originell design, som enkelt ger dig en utsökt kopp kaffe eller espresso. Maskinen är manuell, vilket innebär att du själv bestämmer mängden kaffe i koppen genom att trycka på samma knapp igen som du startade bryggningen med.Nespresso Latissima

Det har aldrig varit enklare att få din favorit- kaffedryck! F310 Cremevit hör till Nespressos nya helautomatiska serie Lattissima, skapad speciellt för dem som älskar kaffe med mjölk.

OBH Nordica 2450/2451/2452/2453 Martello Capsule Espresso

Martello tar dig genom hela din dag. Vakna upp på morgonen, sträck på dig, gå
ut i köket och ett, två, tre - din espresso är serverad. Häll på lite varm och skummad mjölk. Vips så är din latte klar för en mjuk start på dagen. Du justerar själv mängden vatten du vill ha för att få just din perfekta kopp.


Rancilio Silvia

Rancilio Silvia är en espressomaskin med kommersiell kvalitet för hemmabruk.Saeco Odea Giro

Odea Giro - klassisk och stilren.

Denna klassiska kaffemaskin i grått och silver är enkel att använda och rengöra. Precis som alla Saecos maskiner har även denna en uttagbar bryggrupp. Giro-funktionen innebär att du enkel kan justera mängden kaffe genom att vrida på ratten. Att skapa två koppar samtidigt är inga problem med en kaffemaskin från Saeco.

Flertalet färger
Rapid steam
Manuellt justerbar koppbricka
Keramisk kvarn
Färg: Grå-silver

Saeco Talea Giro

Om du föredrar kombinationen av bekvämlighet och gott kaffe är Talea Giro ett bra val, som alla Saeco automatiska maskiner kan du alltid förvänta dig bäst smakupplevelse och design.Saeco Talea Touch

Stilig espressomaskin utrustad med touchdisplay!

- Effekt på 1300W
- Touchdisplay
- Keramisk kvarn
- Rapid Steam
- Justerbar droppbricka
- Koppvärmare
- Auto. avkalkning

Siemens TK52001

Espresso- och kaffemaskin i svart utförande. Du kan göra en espresso genom ett enkelt knapptryck.
Maskinen har Aroma Whirl Plus bryggteknik, uppskumnings- och hetvattenfunktion samt reglerbar malgrad. Dessutom har kaffemaskinen förprogrammerad kaffestyrka på 8 och 12 g.
Kaffemaskinen är lätt att hålla ren tack vare Calc´n´clean funktion och helautomatiskt rengöringsprogram vid start och avstängning.

Siemens TK52002

15 bar thermoblock pumpsystem
Automatisk tillagning av kaffe och espresso med knapptryck
Aroma Whirl Plus bryggteknik
Kaffestyrka förprogrammerat på 8 och 12 g
Programmerbar innehållsmängd
Kvarnverk i härdat stål med inställningsbar malgrad och behållare för ca. 250 gram kaffebönor
Löstagbar bryggenhet
Uppskumnings- och hetvattenfunktion
Avtagbar vattentank 1.8 liter
Kaffemunstycket kan justeras i höjdled
Hylla för värmning och förvaring av koppar
calc'n'clean - tar bort kalk och renar i ett steg
Helautomatiskt rengöringsprogram när maskinen startas respektive stängs av
Automatiskt single portion rengöringsprogram
Avtagbar droppskål med behållare för kaffesump och avtagbart droppgaller
Standby-funktion
Valfritt: vattenfilter som skyddar mot förkalkning

Siemens TK54001

15 bar thermoblock pumpsystem
Automatisk tillagning av kaffe och espresso med knapptryck
Aroma Whirl Plus-bryggteknik
Mängden kaffebönor och vatten reglerbart
2 bryggningar för 2 koppar kaffe
Separat behållare för malet kaffe
Kvarnverk i härdat stål med inställningsbar malgrad och behållare för ca. 250 gram kaffebönor
Löstagbar bryggenhet
Uppskumnings- och hetvattenfunktion
Avtagbar vattentank 1.8 liter
Symboldisplay
Kaffemunstycket kan justeras i höjdled
Hylla för värmning och förvaring av koppar
Helautomatiskt rengöringsprogram när maskinen startas respektive stängs av
calc'n'clean - tar bort kalk och renar i ett steg
Automatiskt single portion rengöringsprogram
Avtagbar droppskål med behållare för kaffesump och avtagbart droppgaller
Standby-funktion
Tillbehör: mått för malet espressokaffe, testremsa för vattnets hårdhetsgrad, rengöringstabletter, avkalkningstabletter

Siemens TK58001

Espressomaskin i snygg design. Automatisk tillagning av kaffe och espresso med ett knapptryck. Kaffestyrkan har tre olika inställningar och du kan själv ställa in koppstorleken och temperaturen. Kvarnverk i härdat stål med inställningsbar malgrad. Separat fack för malet kaffe. Milk Whirl System för perfekt mjölkskum. Symboldisplay och belysning på koppen under bryggning. Den har hylla för värmning och förvaring av koppar. Helautomatiskt rengöringsprogram när maskinen startas respektive stängs av. Calc`n`clean -tar bort kalk och renar i ett steg. HxBxD: 340x260x450 mm.Siemens TK65001

Automatisk tillagning av espresso med knapptryck.15 bar termoblock system och Milk Whirl system för mer skumvolym. Kvarnverk med behållare som rymmer 250 g kaffebönor, där man kan ställa in malgraden.Individuellt reglerbar kaffemängd och malningsgrad. Bryggkammaren är på 7-14 g. Högvärdigt malverk i härdat stål. Separat behållare för malet espressokaffe. Löstagbar bryggenhet och avtagbar vattentank på 1.8 liter. Helautomatiskt rengöringsprogram när maskinen startas respektive stängs av. HxBxD: 342x273x490 mm.Siemens TK69009

Kaffemaskin i stilren svart design. Separat behållare för färdigmalet espressokaffe. Avtagbar vattentank på 1.8 liter. Kaffemunstycket kan justeras i höjdled och det finns extra fat för Latte Macchiato glas och hylla för värmning och förvaring av koppar. Det ingår många finesser i denna maskin bla helautomatiskt rengöringsprogram, användarvänlig display,Stand-by funktion och mjölkbehållare. Individuellt reglerbar kaffemängd och malningsgrad. Autocappucinatore med uppsugningsfunktion för att värma och skumma mjölk/vatten. HxBxD: 342x273x490 mm.