Start > Böcker > Kommentar om Mitt eget kafé

Kommentarer och synpunkter om Mitt eget kafé

Mitt eget kafé

Mitt eget kaféMitt eget kafé är en inspirationsbok för alla som älskar att fika eller drömmer om att starta ett eget kafé.

För många är det en dröm att få bestämma över sig själv, baka kakor och prata med snälla kunder hela dagarna. De flesta inser också att det krävs hårt slit för att förverkliga den. Mitt eget kafé är därför en bok som tar fasta på drömmen och låter läsaren leva ut den hemma genom att göra det allra godaste fikabrödet, mackorna och salladerna.

Konditorn Mia Öhrn delar med sig av sina bästa recept på godsaker som brownies med vit choklad, jordgubbsbakelser, nötkolarutor och mintbitar. Hon besöker sina favoritkaféer för att få ytterligare inspiration till recept, inredning och musik till fikastunden.


Boken innehåller frestande bilder, massor av tips på hur man brygger riktigt gott te och kaffe, och smarriga recept på teman som adventsfika, afternoon tea, brunch och somrigt kafferep på balkongen.

För den som fortfarande känner sig manad att förverkliga drömmen om ett eget kafé delar några erfarna kaféägare med sig av sina bästa tips.Kommentar Ditt namn
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)