Start > Espressomaskiner > Detaljer om Krups EA8050

Information och bästa priserna på nätet för Krups EA8050

Krups EA8050

Helautomatisk espressomaskin i modern ultrakompakt design som brygger två koppar samtidigt!

Med espressomaskinen från Krups kan du enkelt och bekvämt få en god espresso, cappucino eller caffe latte hemma. Espressomaskinen har en modern design i rostfritt stål som passar in i de flesta köksmiljöer.

Maskinen har ett nytt Thermablock-system med integrerad bryggkammare och 15 bars tryck. Espressomaskinen har en stor elektronisk display som du enkelt manövrerar med ett vred. Du kan även välja kaffemängd från 20 till 220 ml med ett smidigt vred.

Kaffebönorna förvaras i en genomskinlig och lufttät behållare som rymmer upp till 275 g. Kaffekvarnen är enkelt justerbar med tre olika inställningar, så att du ska få exakt den malningsgraden som du önskar.

Rengöringen är bekväm tack vare automatiska rengörings- och avkalkningsprogram. Dessutom är både vattentank, droppbricka och ångmunstycke löstagbara för lättare rengöring.

Till espressomaskinen medföljer ClarisAqua vattenfilter som minskar vattnets hårdhet och tar bort dålig smak och lukt. Det medföljer också cappucino- och caffe latte-system med mjölkbehållare i rostfritt stål.